Onze eerste medewerker Patrick viert zijn pensioen

Patrick's pensioen: een afscheid van een waardevolle collega na 34 jaar bij JOJO Systems

Na 34 jaar trouwe inzet is het tijd voor Patrick, onze allereerste medewerker, om afscheid te nemen van JOJO Systems en te genieten van zijn welverdiende pensioen. Patrick is meer dan alleen een collega; hij is een icoon binnen ons bedrijf. Met zijn vakmanschap, toewijding en de jarenlange steun die hij heeft geboden aan het team, laat hij een blijvende indruk achter.

We hebben dit bijzondere moment gevierd met een groots afscheidsfeest waar we hem en zijn bijdrage aan het succes van JOJO Systems hebben gevierd. Collega's, leidinggevenden en vrienden kwamen samen om herinneringen op te halen, verhalen te delen en Patrick te bedanken voor alles wat hij in de afgelopen decennia heeft betekend.

De start van een prachtige carrière

Patrick kwam 34 jaar geleden als eerste medewerkers bij JOJO Systems werken. Destijds was ons bedrijf nog klein, maar zijn expertise en betrokkenheid hebben vanaf het begin bijgedragen aan de groei en het succes van JOJO Systems. Zijn werkethiek en liefde voor het vak hebben hem tot een onmisbare kracht gemaakt, en zijn positieve invloed is door iedereen gevoeld.

Wat nu? De toekomst voor Patrick en JOJO Systems

Hoewel we Patrick zullen missen, zijn we blij voor hem dat hij nu een nieuwe fase in zijn leven ingaat. We wensen hem al het geluk en succes toe in zijn pensioen. Wat betreft JOJO Systems, we blijven de waarden van betrokkenheid en samenwerking, die Patrick altijd heeft uitgedragen, voortzetten in ons dagelijks werk. We zijn dankbaar voor zijn bijdrage en zullen zijn nalatenschap in ere houden.

Aansluiten bij ons team?

Patrick mag dan met pensioen zijn, maar bij JOJO Systems blijven we groeien en ontwikkelen. Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal staan? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Bedankt aan Dagmar van MOVITO om deze fijne dag op beeld te zetten!

Interesse?

Vraag een vrijblijvende analyse aan, waarbij onze experts uw situatie volledig onder de loep nemen en advies op uw maat geven.

Vraag uw vrijblijvende analyse aan
Contact