Beveiliging begint bij uzelf: paswoorden

Wachtwoorden zijn meer dan alleen online

Wanneer we aan wachtwoorden denken, denken we vaak aan de online platformen. Al zijn deze net zo belangrijk voor de fysieke beveiliging van ons huis en eigendommen. Denk aan de codes voor uw inbraakalarm, de toegangscodes voor deuren en poorten en zelfs uw telefoon of laptop.

Belangrijke tips voor wachtwoordveiligheid

Regelmatig veranderen

Zorg ervoor dat u uw wachtwoorden regelmatig verandert. Dit vermindert het risico dat iemand ongeoorloofde toegang krijgt.

Scherm uw wachtwoord af

Voer uw wachtwoord in zonder dat iemand meekijkt. Dit geldt zowel voor het inloggen op uw computer als het invoeren van de code van uw alarmsysteem.

Deel uw wachtwoorden niet

Geef uw wachtwoorden nooit door aan anderen. Elk gedeeld wachtwoord vormt namelijk eenpotentieel risico.

Gebruik sterke wachtwoorden?

Combineer letters, cijfers en symbolen om een sterk wachtwoord te maken. Vermijd gemakkelijk te raden woorden zoals “wachtwoord123”.

Unieke wachtwoorden

Gebruik voor elk account of toegangspunt een uniek wachtwoord. Dit zorgt ervoor dat als éénwachtwoord wordt gekraakt, niet al uw accounts in gevaar zijn.

Waarom is dit belangrijk?

Door sterke wachtwoorden te gebruiken, ze regelmatig te veranderen en ze nooit met anderen te delen beschermt u niet alleen uw eigen gegevens, maar ook uw fysieke veiligheid. Een goed beveiligd domein en sterke online beveiliging geven u gemoedsrust.

Beveiliging in Limburg

Bent u op zoek naar uw betrouwbare beveiligingspartner in Limburg? JOJO Systems staat klaar om u te helpen met al uw beveiligingsbehoeften: van terreinbewaking tot camerabewaking en inbraakalarmen. Neem contact met ons zodat wij u hierin kunnen ontzorgen.

Begin vandaag nog!

Waar wacht u nog op? Maak van de gelegenheid gebruik om uw wachtwoorden te veranderen en eventueel te versterken. Zo blijft uw veiligheid gegarandeerd, want de beveiliging die begint bij uzelf. Een veilig wachtwoord is immers een kleine moeite met een grote impact. Da’s slim gezien!

Interesse?

Vraag een vrijblijvende analyse aan, waarbij onze experts uw situatie volledig onder de loep nemen en advies op uw maat geven.

Begin vandaag nog met een sterke beveiliging binnen uw bedrijf dankzij de hulp van JOJO Systems!

Vraag uw offerte aan
Vraag uw vrijblijvende analyse aan
Contact